Kakel­proffset i Västerås

Där kunden alltid är i fokus

Om oss

Kakel- och klinker­specialister

Vi är ett företag som specialiserar oss på arbete och material inom kakel och klinker och har våtrumscertifikat hos BKR. Vi åtar oss alla former av kakel- och klinkerarbeten, stora som små, och är även certifierade inom PANDOMO® Wall.

Vi är mycket noga med att låta kundens tankar och idéer vara i största fokus. Tillsammans kan vi göra de möjligt att skapa just ditt drömbadrum, din nya tvättstuga eller ditt nya golv i hallen. Vi har 15 års erfarenhet inom plattsättning och hoppas att just vi får äran låta vårt hantverk flöda hemma hos er!

(Vi erbjuder kostnadsfritt kundbesök/offerter vid godkända offerter då vi gärna vill lägga ner mycket tid för att just du ska förstå och se vad som ingår och inte i din offert från oss. Vid icke godkänd offert debiteras 450:- ex moms)

Skisser

3D-ritningar

Tillsammans med vår samarbetspartner Hemmaplan Badrum i Västerås kan vi skapa en 3D ritning över hur just ditt badrum skulle kunna se ut och med deras erfarenhet, kunskap och material skapa just ditt drömbadrum. Tillsammans med oss bokar ni upp en tid i deras butik för att gå igenom tankar och viljor kring er badrumsrenovering.

Unika ytor från ARDEX

PANDOMO® Wall

Vi vill nu presentera oss själva som Certifierade återförsäljare av PANDOMO® Wall!

PANDOMO® Wall från ARDEX är ett modernt ytsystem som ger dig oanade möjligheter. Med PANDOMO® Wall får du en unik yta som blir en unik design för just dig. Vi har genomgått en tvådagarsutbildning för att få utföra PANDOMO® Wall som har bestått av teori och praktik av samtliga moment som applicering, glättning, strukturtekniker, slipning och ytbehandling.

Vi är cerifierade för PANDOMO® Wall och utför denna design i noga kontakt med kundens önskemål och våra rekommendationer.

(Vi använder oss utav material från ARDEX)

Kontakt

Hör av dig till oss

Namn

E-post

Telefonnummer

Meddelande